Ponit♥

torstai 6. marraskuuta 2014

Pitkästä aikaa taas kirjoittelen ja tuntuu todella hyvältä kirjoitta taas todella pitkän ajan kuluttua. Ajattelin nyt kertoa vähän minun ja Cessan kehittymisestä ja että mitä elämä Cessan kanssa oli puoli vuotta sitten. No ensinäkin Cessaon ollut meillä jo 2 vuotta. Tuntuu ihanalta ajatelle että ei tarvitse lastata tuntia tai kokeilla satuloita ja nyt on siis kaikki todella hyvin <3 Olen iloinen meidän kehityksestä mikä on tapahtunut puolen vuoden aikana.





Aloitan siitä kun Cessa ei mennyt traileriin ja lastailtiin sitä kauan ja piti valmennuksetkin pitää viikonloppuna että lastaukseen olisi tarpeeksi aikaa. Kisoihin oli vaikea mennä kun ei tiennyt että milloin neiti menee kärryyn ja milloin ei. No mutta nyt ollan siinä tilanteessa että Cessa menee taas todella hyvin kärryyn eli lastailen Cessaa yksin ja nyt tämä kausi onkin mennyt ihan super hyvin <3

Cessa liikkuu nykyään eri tavalla.
Koulussa/sileällä Cessa kulkee nöyrästi peräänasnnossa ja ei pukittele enään paljoakaan paitsi estesatulan kanssa kun en ole viellä oppinut kunnolla istumaan estesatulassa. Kyllä sekin siitä kun mennään 11.11 tänä vuonna ensimmäiseen estevalmennukseen. Esteissä Cessa ei enään ryöstä tai hyppää puolimetriä korkealta. Mentiin viime lauantaina jopa ensimmäiset estekisat ja oli onnistuneet radat <3 Menin siis 40cm ja 60cm koska oli siis ihan ensimmäiset estekisat ja en tiennyt miten Cessa reagoi estekisoissa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti